skip to Main Content

Denne personvernerklæringen gjelder for Musikkpedagogikk.no og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Musikkpedagogikk.no har til hensikt å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. Vi samler ikke inn mer enn vi trenger. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Vi følger norske lover om personvern.

1. Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Musikkpedagogikk.no, ved Eldar Skjørten, er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

Musikkpedagogikk.no
Thurmanns gate 13a
0461 Oslo
E-post: post@musikkpedagogikk.no
Organisasjonsnummer: 987 055 154

2. Sentrale begreper

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.

Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.

3. Hva slags opplysninger vi samler inn, hvordan og hvorfor

For å levere gode tjenester er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger. Avhengig av situasjonen kan vi muligens samle inn personopplysninger som for eksempel:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Andre opplysninger som utdypende spørsmål eller svar på skjemaer
  • Tekniske opplysninger, som f.eks.: din IP-adresse og brukeradferd, type nettleser, språk og informasjon om identifisering og operativsystem

Nettbutikken benytter betalingsløsninger med høy sikkerhet fra bransjeledende aktører. Spesifikk betalingsinformasjon (f.eks. kortnummer) lagres ikke på Musikkpedagogikk.no.

Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn opplysninger:

3.1 Registrering av kundekonto

Informasjon du selv skriver inn når du registrerer deg brukes til å gi deg tilgang til innhold på sidene, som undervisningsopplegg, kurs eller liknende.

3.2 Handling i nettbutikken

Når du handler i nettbutikken blir lagrer vi informasjon for å kunne gi deg tilgang til det du handler.

Kredittkortopplysninger lagres ikke på Musikkpedagogikk.no. Dette ivaretas på sikker måte av bransjeledende aktører innen betalingsformidling.

Hvis du ikke har en brukerkonto fra før, så vil dette automatisk blir opprettet for deg når du handler. Det er nødvendig for å gi deg tilgang til det du har kjøpt, som for eksempel undervisningsopplegg, kurs eller liknende.

3.3 Skjemaer

Informasjon du selv skriver inn i skjemaer på siden brukes for å svare på dine henvendelser eller tilby tjenester og innhold. Dette kan f.eks. være navn, e-post, telefonnummer o.l. Dette brukes blant annet for å gi deg mulighet til å logge inn på sidene og se mer innhold, til å handle i nettbutikken, delta på kurs og oss tilbakemeldinger. I mange tilfeller sendes denne informasjonen i mailformat til sidens administrator.

Eksempel på skjemaer kan være kontaktskjema, påmelding til kurs, kursoppgaver, skjema for ønsket innhold på sidene m.m.

3.4 Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (også kjent som cookies) er små tekstfiler som lagres på din enhet. Disse brukes for å analysere brukeratferd, samt huske valg du foretar deg på våre nettsider. For eksempel vil en informasjonkapsel sørge for at du ikke må godta informasjonskapsler hver gang du besøker nettstedet.

Det er fullt mulig å slå av informasjonskapsler i nettleseren. Men vær oppmerksom på at mange nettsider da ikke vil fungere som de skal. På nettlesernes egne sider kan du lese mer om hvordan du gjør egne innstillinger knyttet til informasjonskapsler. Informasjonskapslene kan slettes fra innstillingene i nettleseren din.

3.5 Analyse

På våre nettsider bruker vi Google Analytics eller tilsvarende analyseverktøy. Dette er et svært vanlig analyseverktøy for å analysere brukeroppførsel på et nettsted. Google Analytics er en tjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. Dette er informasjon vi samler inn for å gjøre våre nettsider enklere å bruke og for å se hva sags innhold som brukerne er interessert i. Musikkpedagogikk.no er tilbakeholdne mht. analyse og har ikke til hensikt å koble informasjon i dypere forstand.

3.6 Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer eller noter). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg og bruke informasjonskapsler som sporer hva du gjør når du bruker dette innholdet.

4. Paragraf 6 f som alternativ til valgt samtykke 

Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke ut fra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år.  Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg.

5. Særlig om markedsføring i e-post

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.

Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, kan vi sende deg e-post basert på at du har godtatt denne personvernerklæringen, for eksempel da du handlet første gang, registrerte en bruker, abonnerte på nyhetsbrev, deltok på kurs eller fylte ut et annet skjema der personvernerklæringen var tatt inn.

Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene.

6. Deling av opplysninger

Musikkpedagogikk.no deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre brukeropplevelse. Her er de viktigste eksemplene:

a) Når andre utfører tjenester på våre vegne

For eksempel utsendelse av nyhetsbrev, markedsføring eller analyse av brukeratferd. Disse har ikke lov til å bruke personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for Musikkpedagogikk.no.

b) Ved mistanke om lovbrudd

Informasjon kan utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister

7. Sletting av personopplysninger

Vi lagrer opplysninger så lenge det er relevant å beholde de for å kunne tilby tjenester og produkter vi har forpliktet oss til, eller for å  informere deg om videre utvikling av tjenestene.

Vi er også lovpålagt å lagre visse personopplysninger. Eksempler på dette er:

  • Lov om bokføring
  • Ordredata iht. angrerett

Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, unntatt hvis vi er lovpålagt å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette og oppheve ditt kundeforhold via e-post, til: post@musikkpedagogikk.no

8. Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll for å hindre  uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

9. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, her Datatilsynet, i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav d.

Close search
Handlekurv
Back To Top
Search