Skip to content

Sitter du med et prosjekt eller en idé og ønsker faglige innspill, prosjektledelse eller kunstneriske innslag ved elever? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Her er noen utvalgte prosjekter. Du kan også lese mer om arbeidet mitt på siden “Om Eldar“.

Skapia

I 2014 opprettet jeg Stiftelsen Veslefrikk, som senere ble utvidet med flere prosjekter og ble til Skapia. Gå til Skapias egne nettsider.

Skapia logo

Jeg vil bygge mitt land

CD-innspilling der barna på Eiksmarka skole synger sanger fra mange kulturer. Nominert til Spellemanspris i 2010. Dette gjorde jeg som musikklærer på Eiksmarka skole.

Les mer og hør lydeksempler…

CD-cover

MusTek

Etter å ha holdt workshops i utlandet i 2013 ble jeg inspirert til å arrangere konferanser for teknologi i musikkundervisning i Norge. Det ble til 3 nasjonale og 6 regionale arrangementer.

Les mer om MusTek…

Mustek

ADE

I 2015 ble jeg utnevnt til en av Norges første Apple Distinguished Educators (ADE). Det innebærer deltakelse i et faglig nettverk med pedagoger fra hele verden. Vi har samlinger, samarbeid og erfaringsutveksling på tvers av nasjoner og fag.

Gå til Apple Distinguished Educators

Mustek

I tillegg har jeg tidligere bidratt med prosjektledelse og faglig ansvar i prosjekter som f.eks.:

  • Oase (utvikling av samarbeid mellom kulturskole og SFO)
  • Konsertprosjekter (bl.a. i regi av Takt & Tone i Harstad – se bilder nedenfor)
  • Didaktikk – Teknologi – Kunstfag (forprosjekt i regi av Samarbeidsforum for estetiske fag – SEF)

Fra konsertprosjekt i Harstad kulturhus. 4 skoler gikk sammen. Elevene sang og spilte på iPad, gitarer, perkusjon, korpsinstrumenter m.m. Eldar Skjørten ga råd i planleggingen, kurset lærerne og arrangerte / tilrettela lærestoff, deltok på øving og var konferansier på avslutningskonserten.

Handlekurv
Back To Top
Search