Skip to content

Gratis opplegg for Soundtrap

kr 0

Disse 9 oppleggene inneholder detaljerte beskrivelser av hvordan du kan bruke Soundtrap for Education i skolen. Noen opplegg er for de eldste, noen for de yngre og noen passer for alle.

Beskrivelse

Disse 9 titlene er inkludert:

Dette er en variert “bukett” som ivaretar ulike sider av musikkundervisningen, – for ulike aldersgrupper.

Boom – snap – clap, din versjon!

Kan vi kombinere bevegelse og skjermbruk? Javisst, – lag deres egne versjoner av den kjente klapperytmen Boom – snap – clap. Kanskje det blir en melodi også?

Freestyle Beat!

Patterns Beatmaker gjør det enklere å komme i gang med å lage egne beats. Dette opplegget kan brukes i musikktimene. Eller hva med å lage tekster i språkfagene? Her er Freestyle Beat!

Luna (bygg en låt med “songstarter”)

Lag en melodi – eller en helt ny sang! Med looper merket “songstarter” kan vi få inspirasjon til å lage nye låter. Her er et eksempel. Aktiviteten er ment for de som kjenner Soundtrap godt fra før.

Podkast

I arbeid med podkast blir elevene produsenter av faglig innhold, der de tar valg om hva som skal med og hvordan det kan formidles. De kan utvikle kompetanse, vise kunnskap, reflektere og uttrykke seg på andre vis. Musikk bidrar til levende og engasjerende formidling.

Lydfortelling

Lydfortelinger er i denne sammenhengen opptak av snakking, fargelagt med lyder og stemninger. Elevene lærer historiefortelling, mens de formidler hva de har lært eller skapt i et eller flere fag. Det er lærerikt, kreativt og gøy!

Utforske lyder og stemninger

Dette er en fin introduksjon til å lage musikk og bli kjent med mulighetene i verktøyet. Vi skal utforske lyder og stemninger!

Fredfulle tanker

Her får elevene improvisere, ta opp og lagre en rolig melodi i Soundtrap. Dere får tilgang til et ferdig prosjekt, – og vipps, så er man i gang!

Beat-stafett

Soundtrap har gode muligheter for samarbeid mellom elevene. Hva med en liten beat-stafett?

Lag egne ringetoner

Det er gøy å lage egne ringetoner til mobilen, og det funker fint for både nybegynnere og de som har holdt på litt fra før. Kreativiteten har ingen grenser!

Dette opplegget er laget i samarbeid med Soundtrap.

Soundtrap Logo
Handlekurv
Back To Top
Search