Publisert 6. november 2018

Nyhet: Min side

Nyhet: Min side

Lenken til "Min side" gjør det lettere å finne tilbake til undervisningsopplegg du abonnerer på. Husk også at du har tilgang til noen gratis artikler for å komme i gang så snart du er registrert.

Noen har skrevet til meg og kommentert at det er tungvindt å finne fram undervisningsopplegg man har abonnert på. Jeg er super-glad for den type tilbakemeldinger. Man blir fort litt "blind" - og det som virker naturlig for meg som jobber med løsningen er kanskje ikke like selvsagt for andre. Nå har dette blir langt tydeligere:

Slik finner du dine undervisningsopplegg - dine abonnement:

Klikk på «Min side» på den grønne menyen.

  • Du blir bedt om å logge inn (hvis du ikke har gjort det allerede).
  • Nå kommer du til en side med oversikt over dine abonnementer.
  • Klikk på den tittelen du vil se.

Du kan også nå din side ved å klikke på

  • brukernavnet (oppe i høyre hjørne) ditt når du er logget inn
  • eller på «Mine abonnementer / Min side» nederst på alle sider
  • eller på «Mine abonnementer / Min side» i undermenyen til «Undervisningsopplegg» på den grønne menyen

På «Min side» kan du også sjekke når hvert abonnement avsluttes, normalt ett år fra den dagen du abonnerte. Dette kan dermed være forskjellig for hvert abonnement du kjøper, men du får et varsel på e-post i forveien slik at du kan fornye hvis du vil.

Bruk fanevisning i din nettleser hvis du vil ha flere opplegg/sider åpne samtidig.

Fire måter å finne fram ting du abonnerer på. Uansett hvilken side du er på, - ett klikk er nok:

På grønn linje øverst:

Nyhet: Min side

Nederst på siden:

Min side - nederst på siden

Klikk på brukernavnet:

Brukernavn

Hold musen over:

Undermeny