iPad i undervisningen

Denne siden er under arbeid!

Jeg har erfaring med bruk av iPad i skolen siden 2011 og har opparbeidet et internasjonalt nettverk. Siden 2015 har jeg også vært en Apple Distingushed Educator, noe som gir meg mulighet til å dele erfaringer å lære sammen med pedagoger fra hele verden.

På sikt tenker jeg dette kan bli en relativt stor seksjon, med stoff om bruk av iPad i musikkundervisning - men også litt som ikke har med musikk å gjøre.

Mens jeg jobber med siden kan du gjerne ta en titt på disse videoene:

i arbeid

Åpning av SETT-dagene 2017:

Nettbrett i musikkundervisningen:

Touch Board som midi-kontroll:

ADE video presentation 2015:

Komponere med iPad (2014):

Åpning av nettbrettkonferanse:

Tverrfaglig prosjekt og utstilling:

En enkel "hologram"-projektor:

ADE video presentation 2016:

Det kommer mer innhold på denne siden. Om du blir nysgjerrig etter å ha sett videoene, så viser jeg deg gjerne på kurs eller via Online Opplæring.

Fredfulle tanker – impro med GarageBand

Å improvisere kan være lett og det er en fin inngang til å skape og forme musikk. Alt skjer i øyeblikket. Så er det borte og nye sjanser står klare, – så mange du vil. Alt du trenger å kunne, er å vite forskjell på svart og hvit!

LES MER...

Keynote – mer enn bare presentasjoner

Keynote har lenge vært mitt foretrukne verktøy for å lage presentasjoner. Det startet en gang i 2006 med at jeg trengte en eller annen funksjon som den gang ikke fantes i PowerPoint. Siden har jeg egentlig ikke sett meg tilbake og jeg bruker Keynote også til andre formål enn bare presentasjoner.

LES MER...

50 måter å bruke Book Creator i klasserommet

Book Creator er et supert verktøy for å lage e-bøker og kan brukes av elever helt ned på 1. trinn. Samtidig viser vel denne boka at elevene ikke “vokser ut av” Book Creator når de blir eldre. Her har teamet bak appen samlet 50 tips fra lærere.

LES MER...