skip to Main Content

Digitale verktøy i musikkfaget

I dag er digitale verktøy er en naturlig del av alle typer arbeid med musikk, - både utøvelse, komponering, lytting og musikkproduksjon. Teknologien blir stadig mer tilgjengelig og byr på mange fordeler i undervisningen. La oss sette sammen en pakke som hjelper dere i gang med å utnytte teknologien til god musikkundervisning!
Illustrasjon Med Høyttaler Ikon Og Lydnivå

Det er mange grunner til å ta i bruk digitale verktøy i musikkfaget. Det kan handle om å skape musikk som låter fint, men også om å mestre bruk av digitale enheter til mer enn “tallknusing og harde fakta”. Også dreier det seg selvfølgelig om

  • motivasjon
  • gleden ved å skape musikk
  • gi faget et innhold i takt med samtiden
  • lette lærerens arbeid med å skape god læring

I tillegg er det jo slik at grunnskolens læreplan forutsetter arbeid med digitale verktøy i alle fag.

Økt kompetanse med senkede skuldre!

Kursene krever ingen forkunnskaper og vi sørger for at du kan lære i ditt tempo. Som regel foregår det ved at jeg først gjennomgår noe i plenum. Så får du tid til å prøve dette rolig for deg selv, med mulighet for god hjelp underveis. Noen vil bruke god tid på noen få elementer, mens andre rekker flere – det er uproblematisk. Det viktigste er uansett at du får med deg kompetanse som du kan bruke i musikktimene umiddelbart.

Tidligere kursdeltakere sier:

  • “Svært nyttig kurs, som ga meg mengder med inspirasjon og konkrete undervisningsopplegg!”
  • “Har fått en boost til videre arbeid, samt gode tips!”
  • “Veldig inspirerende!”

Moduler:

Dette kurset kan settes sammen av ulike moduler som vi kan prioritere etter deres ønsker. Det gjør at vi kan sette sammen opplæring som passer til deltakernes erfaringer, interesser og tilgjengelig utstyr. Ved bestillingskurs blir vi enige om hvilke moduler som er mest relevante for dere. På kurs som er utlyst her på Musikkpedagogikk.no vil det stå hvilke moduler som blir gjennomgått på hvert kurs.

Mange spennende moduler? Javisst, og flere finner du i menyen for Online Opplæring. Vi kan avtale en “pakke” bestående av både vanlige kurs og nettbaserte økter. En fleksibel organisering med mange muligheter. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Close search
Handlekurv
Back To Top
×Close search
Search