Publisert 1. februar 2017

Digitale verktøy – rett i lomma • FOREDRAG

iPhone ned i lomma

Hvordan preger moderne teknologi barn og ungdom? Og hvordan påvirker dette undervisningen i kulturfag? Vil teknologien "parkere" pedagogen? Eller kan pedagogen styre teknologien? Og hvilket ansvar har vi for å ta varer på det beste av det bestående, samtidig som vi viser vei inn i det beste av det nye?

Digitale verktøy har blitt allemannseie og teknologien tilgjengeliggjør kompetanse på stadig nye nivåer og i nye former. Som pedagoger må vi følge denne utviklingen. Hva får det å si for lærerrollen?

Foredragsholder Eldar Skjørten balanserer sitt innlegg ved både å argumentere for bruk av moderne teknologi, peke på hvordan - og samtidig vise hvordan pedagogen er den rette til å ta vare på det beste av det bestående.

Foredraget passer spesielt godt for pedagoger og ledelse i kulturskoler, grunnskoler og høyere utdanning.

Varighet: ca. 60-90 minutter (avhengig av antall eksempler, musikkinnslag m.m.).

Les hva tilhørere har skrevet etter foredraget:

"Det er det beste foredraget jeg har vært på noen gang! Effektivt, matnyttig, høyaktuelt, underholdende, kunstnerisk og givende på alle måter. Herlig når foredragsholder gjennomskuer oss og besvarer våre spørsmål på forhånd!" (kulturskolelærer, Skedsmo)

"Det var et fantastisk foredrag med presentasjon av digitale muligheter, det var satt så flott inn i en sammenheng som alle forstod. Dette var det nyttigste foredrag jeg har hørt på lenge., håper mange som arbeider i kulturens tjeneste kan få oppleve det som vi fikk presentert av deg i dag." (kulturskolelærer, Lørenskog)