Bloggkategori: Fra hverdagene

eldar

Du ser på bloggen i kategorien FRA HVERDAGENE.

Her deler jeg små erfaringer og ytringer, spesielt fra hverdagene som musikklærer. Bloggen er mer personlig og litt løsere i formen enn de andre sidene.

Gå tilbake til forsiden på bloggen for å se alle innlegg.

Faglige artikler finner du under Musikkfaget i toppmenyen.

Kahoot Challenge!

Klar for en utfordring? OK? Da er min utfordring til deg å erstatte din neste “forelesning” med å gi elevene dine en morsom utfordring.

LES MER...

Tips: “Smakebitkonsert”

Vi har hatt “smakebitkonsert” med foreldre og elever, – og smakebiter fra musikktimene (både sanger og litt andre ting). Det ble en litt annerledes konsert og veldig vellykket. Les om noen av våre “suksessfaktorer”.

LES MER...

Smarte Tips & Triks (“KidsMeet”)

Du kjenner kanskje til konseptet med TeachMeet? I dag arrangerte jeg en “kidsmeet” med elever på Eiksmarka skole. Det fristet til gjentakelse!

LES MER...

To av mine favoritter

Et av mine favorittemner i undervisningen handler om følgende to spørsmål: Hva er musikk? Hva er lyd? De to henger sammen og mye handler om å hente fram elevenes egne refleksjoner og pirre nysgjerrigheten. Det er kjempegøy!

LES MER...

ADE-treff i Stockholm

Denne helgen har jeg vært på et Nordisk ADE-treff i Stockholm. Det er bare en ting å si: Erfaringsdeling er «gull» i jakten på inspirasjon og utvikling!

LES MER...