Salgsvilkår for digitale produkter

KORTVERSJON

Se fullstendige vilkår nedenfor.

Se fullstendige vilkår nedenfor. Se også Spørsmål og svar på www.musikkpedagogikk.no/faq for mer informasjon og eksempler på hva salgsvilkårene og Kopinor-avtalen innebærer i praksis.

Vi minner om de bestemmelser som gjelder i lovgivningen og oppfordrer våre kunder til å respektere opphavsretten. Bare da kan vi klare å utvikle Musikkpedagogikk.no videre.


FULLSTENDIGE VILKÅR

Ved å fullføre handelen, aksepterer du følgende vilkår for kjøp av nedlastbare filer:

PDF-filer (noter, tekst, illustrasjoner m.m.), bildefiler, lyd- og andre mediefiler selges uten DRM / tekniske beskyttelsesmekanismer. Hver fil kan lastes ned en gang og etter dette har Musikkpedagogikk.no ikke noe ansvar for å erstatte tapte filer.

Kundens rettigheter:

Kunden har rett til å lagre sikkerhetskopi og/eller skrive ut filer eller brenne CD/DVD til det antall brukere det er betalt lisens for ved kjøp. Uten uttrykkelig samtykke fra Musikkpedagogikk.no er ytterligere eksemplarfremstilling bare tillatt når det er hjemlet i lov (f.eks. sitat). Hver fil er å regne som en egen publikasjon.

Digital lagring er kun tillatt i interne, lukkede systemer hos den enkelte kunde. Kopiering og eksemplarfremstilling som erstatning for kjøp er ikke tillatt under noen omstendighet.

Vi ber kunden være oppmerksom på følgende presisering i skolenes kopieringsavtale med Kopinor:

Flere brukere på samme skole:

Skoler som ønsker å handle varer til flere av sine lærere skal betale lisens for flere brukere på samme skole. Dette valget gjøres når varen legges i handlekurven.

Feil på lyd-/bilde-/videofiler:

Dersom en lyd-/videofil inneholder feil som begrenser tilegnelsen av verket/innspillingen (som f.eks. dropouts), vil Musikkpedagogikk.no skaffe tilveie ny og fullverdig erstatning av samme fil eller refundere kjøpet.

Brukere utenfor Norge:

For brukere utenfor Norge gjelder tilsvarende vilkår, dog med de avvik som måtte følge av nasjonal lovgivning og avtaler inngått av de nasjonale forvaltningsorganisasjonene. (I Sverige: Bonus Presskopia. I Danmark: Copy-Dan.)

Partene:

Selger: Musikkpedagogikk.no (org.nr.: 987 154 055 MVA)
Kontaktopplysninger: www.musikkpedagogikk.no/kontakt

Kjøper/kunden er den person som foretar kjøpet, jfr. opplysninger oppgitt ved kjøp.

Priser:

Alle priser er oppgitt i nettbutikken og inkluderer merverdiavgift.

Avtaleinngåelse:

Avtalen er bindende ved klikk på "Fullfør handelen".

Levering:

Varer leveres for nedlasting umiddelbart dersom ikke annet er oppgitt. Det betyr at kunden, etter godkjent betaling/bestilling, klikker seg videre til en side der varene lastes ned med umiddelbart. (Gjelder også ved fakturabetaling.) Lenke for nedlasting er kun tilgjengelig under selve handleprosessen.

Ved feil, f.eks. brutt forbindelse til Internett, ta kontakt på www.musikkpedagogikk.no/kontakt .

Kvittering:

Kvittering/bestillingsbekreftelse sendes automatisk til e-postadressen som ble oppgitt ved kjøp.

Angrerett:

Lov om angrerett ved fjernsalg gjelder, med følgende unntak:

  1. Angrerett ved kjøp av produkter i elektronisk format (lyd- eller bildeopptak, datamaskinprogram, wordfiler, pdf-filer og lignende) faller bort idet du har mottatt den elektroniske forsendelsen med filen på din server.
  2. Loven gjelder ikke ved salg der kundens samlede kostnad er