Følg oss:
twitter.jpg

Visste du at...?

Musikkpedagogikk.no gir deg mulighet til å handle ett og ett opplegg for musikktimene. Du laster ned det du vil ha - når du vil ha det - gjort på få minutter.

Flere brukere på skolen?

Kjøp tilgang for flere lærere på samme skole ved å velge dette i handlekurven. Dermed slipper skolen å kopiere i strid med Kopinor-avtalen.

Vi holder deg gjerne oppdatert om nyheter via nyhetsbrev, på Facebook eller Twitter. Enkelt og greit!


DIGITALE VERKTØY

Seksjoner

Små tips om litt av hvert rundt bruk av digitale verktøy i musikkundervisningen.


Prosjektlogg for iPad-prosjekt på Eiksmarka skole.


Et gratis program for opptak og redigering av lyd.


Se også:

> Artiklene nedenfor.

> Nyttige lenker.

> Kurs om bruk av digitale verktøy.


Lag en YouTube-kanal

YouTube er en flott ressurs for undervisningen. Du får enda mye mer igjen hvis du oppretter en egen kanal. Her ser du hvordan!

24.11.2014
Les mer...

Nye muligheter med iPad i musikkfaget

Enheter som iPad, iPhone og iPod Touch har satt fart i et kreativt utviklermiljø på musikkområdet. Nå presenteres enkle og intuitive innganger til musikkutøvelse og skapende arbeid. Dette kan vi utnytte i undervisningen!

10.08.2012
Les mer...

Kurs: Audacity - "LIVE" ONLINE-KURS

Med Audacity er det enkelt å gjøre opptak og redigere lyd! Ta opp musikk og sang, klipp musikk til framføringer, lag radioprogram i språkfagene eller la elevene arbeide kreativt med lyd. Det handler om dessuten om digitale verktøy - det er enkelt - og programmet er utrolig nok gratis!

Les mer...

Digitale verktøy i musikkfaget

Mange skoler ønsker å komme i gang med bruk av digitale verktøy. Noen er usikre på hvordan, andre tenker at de ikke har midler til innkjøp. Her har vi samlet tips og gratis verktøy som ikke krever annet enn en normal datamaskin. Etter dette kurset er du garantert i gang!

Les mer...

Musikkundervisning på iPad

Kan iPad bidra til å øke elevenes kompetanse i musikk? Og kan det samtidig gi skolen bedre ressursutnyttelse? Musikkpedagogikk.no er primus motor for et nytt utviklingsprosjekt i skolen.

Les mer...

Vimeo Music Store

Trenger du et lydspor? Videotjenesten Vimeo har en butikk for musikk til bruk i filmer o.l.

Les mer...

Lag looper i nettleseren

Nei, det er vel ikke all verdens musikalsk magi du får ut av Music Creator fra Aviary, men det er enkelt og raskt å bruke. Noen ganger kan det også ha sine fordeler.

Les mer...

Komponere med looper